Acesa domina el 100% de la C-32

Acesa Infraestructures ha arribat al 100% de participació del capital d'Autopistes de Catalunya (Aucat), titular de l'autopista del GArraf (C-32). La concessionària ha adquirit l'últim paquet  de títols que li faltava (el 8,8% d'Aucat) per un import de 48 euros.

El setembre de 2001, Acesa va començar el procés de compra de les participacions en societats concessionàries d'autopistes que tenien les entitats financeres presents al seu accionariat.

D'aquesta manera va començar la ampliació de a presència d'Acesa a Iberpistas i es van  tancar operacions de compra de títols de les concessionàries Autema (fins al 22,3% del capital) i Túnel del Cadí (fins al 37,2%).

Aucat és títular de l'autopista del Garraf (C-32), que té 60 quilòmetres de lontitud i connecta Castelldefels amb el Vendrell. Al seu recorregut té sis túnels en cada sentit, amb una longtitud total de 10 quilòmetres, que travessen el Parc Natural del Garraf. Aucat ha presentat durant els dos darrers exercisis uns dels creixements de trànsit més elevats del sector, amb una IMD (Identitat Mitjana Diària) de 23.212 vehicles el 2001, un increment de l'11,6% respecte a l'exercici anterior.