Un ambulatori de Gavà (Barcelona) queda afectat per l'aigua encara que segueix atenent als pacients
09/10/2002 - 16:02:31

BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS) Aquesta matinada un ambulatori de Gavà (Barcelona) ha quedat afectat pel temporal. Tot i així, el personal sanitari ha continuat atenent als pacients amb normailitat. El Centre d'Atenció Primària (CAP), situat en una antiga riera d'aquesta localitat, ha patit la inundació del soterrani, segons han informat a Europa Press fonts del centre mèdic.

A les 8.00 hores del matí, l'aigua arribava a un metre de la paret del soterrani, on hi ha les sales de reunions del personal de l'ambulatori, alguns aparells, el magatzem de vacunes i altres materials sanitaris, així com els vestidors dels treballadors. El soterrani ja va patir una inundació al setembre, quan es va registrar un temporal de les mateixes característiques.

Segons sembla, l'aigua que aquesta matinada baixava per la Riera Sant Llorenç ha irromput amb força contra la porta del darrere que permet l'accés cap a l'interior del soterrani, el que ha provocat la inundació, segons han assenyalat les mateixes fonts. Encara que a última hora del matí ja s'havia netejat aquesta planta de l'ambulatori, a les 15 hores hi tornava a haver un pam d'aigua al soterrani.