Un altre Gavà és possible!
A principis de febrer, els membres de la Plataforma per una consulta ciutadana sobre el Pla de Ponent ens vam veure obligats a editar una revista per informar de la nostra opinió, ja que els mitjans municipals no recollien de forma transparent la postura de les vint-i-sis entitats cíviques que formem la Plataforma. Mesos després, cal tornar a usar aquesta via. Ens disculpem per no informar més regularment, però tenim pocs mitjans i arribem on podem. Entenem que els mitjans públics de comuniciació haurien de cobrir aquesta funció, però malauradament això no passa.

Al març va arribar negativa de l'alcalde a fer una consulta ciutadana sobre el Pla de Ponent. El 30 de maig, l’Ajuntament va aprovar-lo inicialment, sense obrir abans la via participativa per discutir el futur de la ciutat. I s’anuncien unes jornades de participació convocades per al 6 de juliol, és a dir, després de l’aprovació del Pla . Altres activitats multitudinàries fetes per la Plataforma, com l’assemblea de febrer, la pintada i caminada popular, o la cercavila festiva, queden aquí recollides.

D’altra banda, a l’abril, un dels grups integrants d’aquesta Plataforma, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA), va elaborar un projecte diferent que demostra que, si es vol, es pot plantejar el creixement de Gavà d’una manera molt més participativa, sostenible, rigorosa i tècnicament viable que el Pla de Ponent municipal, i protegir totalment, i per sempre, el Pla de Queralt (Pla de Ponent), la Vall de la Sentiu, la riera dels Canyars i part de la Pineda. El projecte es presentarà públicament en una assemblea informativa oberta, a la qual esteu tots convidats a assistir.

El futur de Gavà està en joc. La teva assistència i participació és imprescindible. Que no decideixin per tu!


21 de juny de 2002, 20.00 h
a la sala d’actes del Casal del Centre

c/ de Sant Isidre, 22

Assemblea ciutadana oberta

  • Informació de les darreres activitats de la Plataforma.
  • Presentació del projecte de DEPANA.
  • Discusió amb torn lliure i obert de paraules.


  • Revista informativa editada i distribuïda per:

    PLATAFORMA PER UNA CONSULTA CIUTADANA SOBRE EL PLA DE PONENT
    www.amics21.com/pladeponent/


    Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça electrònica «plaponent@hotmail.com», o els dijous al vespre al casal d’entitats Sant Jordi